LVIA-asiantuntijat luotettavasti Iisalmesta

Iisalmesta käsin kaikkialla Ylä-Savossa ja tarvittaessa muualla Suomessa toimiva insinööritoimisto Saniplan Oy on asiantuntijanne LVIA-suunnittelu ja -valvontapalveluiden alalla.

Saatte kauttamme monipuoliset palvelut, kuten rakennusten lämpö-, vesi-, viemäröinti- ja 

ilmanvaihtojärjestelmien suunnitelmat uudis- ja saneerauskohteisiin sekä LVIA-asiantuntijatehtävät.

Tutustukaa tarkemmin palveluihimme tällä sivulla. Odotamme yhteydenottoanne!

Asiantunteva LVIA-suunnittelu erilaisiin kohteisiin

Erikoisalaamme ovat LVIA-suunnittelu ja -asiantuntijatehtävät erilaisissa rakennus- ja saneeraushankkeissa. Suunnittelemme rakennus- tai remonttikohteeseesi esimerkiksi toimivan, nykyaikaisen lämpö-, vesi-, viemäröinti- ja ilmanvaihtojärjestelmän toiveidesi mukaan. Käytämme työssämme viimeistä teknologiaa ja teemme suunnittelutöitä yli 20 vuoden kokemuksella. 

Onnistunut LVIA-suunnittelu kohentaa merkittävästi asuinrakennusten asumismukavuutta ja erilaisten teollisten ja yritystilojen toimivuutta. Se parantaa myös energiatehokkuutta ja synnyttää vuosien varrella suuriakin säästöjä.

Toimimme mielellämme rakennusprojektisi LVI-alan:

  • suunnittelijana

  • valvojana

  • konsulttina

  • asiantuntijana.

Taustallamme on useita suuriakin LVIA-suunnittelun projekteja, ja monet tyytyväisistä asiakkaistamme ovat turvautuneet palveluihimme useaan otteeseen.

Tutustu aiempiin töihimme

Käytössämme on 2D- ja 3D-teknologia

Teemme suunnittelutöitämme muun muassa CADMATIC HVAC-suunnitteluohjelman avulla, joka mahdollistaa esimerkiksi 2D-tasopiirtämisen, 3D-mallinnuksen, tarkkojen lämpöhäviölaskelmien tekemisen, energiatodistusten sekä automaatiokytkentöjen ja säätökaavioiden suunnittelun. Käytössämme olevan korkean teknologian avulla pystymme antamaan asiakkaalle varsin realistisen käsityksen työn tuloksista.

CADMATIC on erinomainen apuväline LVIA-suunnittelussa. Sen avulla voimme tarkasti suunnitella muun muassa erilaisten rakennusten lämpö-, vesi-, viemäröinti- ja ilmanvaihtojärjestelmät mitoituksineen.

LVIA-konsultointi, suunnittelu ja asiantuntijatehtävät ovat erikoisalaamme. Mikäli palvelumme ovat ajankohtaisia kohdallanne, älkää epäröi pyytää meiltä hinta-arviota työstä! Palvelemme asiakkaita Iisalmesta käsin kaikkialla Suomessa.